Thursday 26 July 2007

Feeling the summer

One of the main reasons to start with my Blog, is that I always submitted just one photo from the session on photo-portals, while all the others remained in some folder on the PC. Now I have the chance to show you whole sessions, backstages and much more..

I want to open the big series of photo session that will come, with (to most of you very well known) and my favourite model - Polona. The shooting taked place in Strunjan, near the natural beach were we are keeping the company with all of my friends and swimming every summer. A special tnx to my friend and great photographer Karim who is always helping me in my projects.

Like always, I'll try to post just the best photos..

Enjoy the summer!







I really appreciate all your critiques and comments.. also I would like to see your opinion and choice between the colour VS black&white ones.

8 comments:

Anonymous said...

super... punca zgleda res odlično na tvojih fotkah (in verjetno tudi v živo:) )

simonkoležnik said...

Kar se tice tehnicnega vidika, je tezko reci, da je kaj narobe na fotografijah, ker (bom citiral Cirila) se res vidi, da razmisljas, ko slikas. Drugace pa sem na prvi pogled pogresal se kaksno nasmejano.

Izbira med C-B ali barvnimi? Barvne so mi bolje vsec, razen na predzadnji mi je boljsa C-B. Mogoce skoda, da ravno pri tej nisi imel lepse vreme s taksnimi modrinami kot v Italiji, da bi lahko sliko se malenkost navil z mocnejsimi kontrasti.

Super, lippi, super! :)

Dragan Zlatanovic said...

@klemen - tnx, res je.. samo u živo je še boljša!!;)

@simon - zanimivo, da si opazil da ni nobene nasmejane. sej imam še fotk iz tega sessiona in je med vsemi tudi kakšna nasmejana, samo tukaj sem izbral take bolj "zamišljene, sanjave,.." da bi se še bolj čutil občutek poletja.. pa morje, veter, sonce na obrazu itd.

za modro nebo pa se strinjam 100%! samo kaj čmo..

tnnnnx, za vzpodbudne besede!!;))

Unknown said...

Ahhh kaj da rečem....gorgeus Pollon!!!
Meni kot laiku je bolj všeč ČB portret, tam kjer je pa cela na sliki je pa lepša barvna :P
In jaz bi tudi rada vidla še kakšno nasmejano, ker ji res paše nasmešek....jo naredi še lepšo!

helena/knoflca said...

krasne fotke!!!! :) pa moram reči da mi na vseh bolj pašejo barvne različice.
upam, da boš objavil še kakšne! ;)
lp

Tomas Timotej said...

Sem imel priložnost videt model v živo in lahko res potrdim da verjetno ne boš nikoli uspel izrazit vso njeno lepoto samo preko fotografije!
Žal.
- Drugače pa super! Prva in druga so prave advertising foto
- Sem pristaš tako ČB kot barvnih samo njo pa defenitvno v barvah!

Lp

Pa čimprej objavi še in še in še...

Dragan Zlatanovic said...

@helena - hey, tnx za nasvet.. tudi meni nekako bolj ležijo barvne! ti pa garantiram, da imam še eno tono materiala za pokazat!:P

@marko - tukaj pa ne morem drugega napisat, kot samo to, da se popolnoma strinjam s tabo!! Polonina prečudovitost je ena redkih stvari, ki se je preprosto ne da izraziti samo z fotografijo..

Hvala komentar in lepe misli.

lp, D.

Unknown said...

tes photos sont geniales mongars, de la a savoir entre la couleur et le blanc et noir ce qui rend le miex je ne peux te le dire. Polona est absolument radieuse!!
:)