Sunday 30 March 2008

Day 2 and morning 3, London

Dan dva (dve po slovensko) v parih besedah:
- zjutraj Camden town: vse kar se norega da videt se vidi tu! če nimaš vsaj pobarvane herokeze in najmanj 6 piercingov, te bodo vsi postrani gledali.. tajsko/kitajsko/azijsko/indijska hrana je the best! poceni in okusno za znoret..
- popoldan Soho: center mesta.. tudi dogaja z vseh strani. Bli smo v Chinatownu. V Starbucksu sem porabu 8€ za 2x pol litra vrele rjave vodice a.k.a. kappuchino, ki sem ga vrgu stran celega,.. pol sem igral še eno srečko za kavo u McDonaldsu za 2,6€ in sem jo spil.. pa tudi ta ni bla dobra. Živela turska Barcaffe`!
- proti večeru: National Portrait Gallery, razstava portretov od Vanity Faira.. sedi 5+!

Drugače pa super, od 9-12x dnevno reskiram življenje s prehodom čez cesto in lih ko se bom navadil da je treba pogledat prvo na "napačno stran", bom ponovno u Sloveniji in jovo na novo z reskiranjem:)









Aja, pa še morning 3..


C'ya! ciaossss

4 comments:

Anonymous said...

:D :D, na tretji fotki pa očitno poklicna deformacija, da si zamižal na eno oko ;)

Vidim, da se imate skrajno fino in verjamem, da bo naslednje dni prav tako. Le vreme vam naj zdrži.

Dragan Zlatanovic said...

ejla uroš.. ja zamujam 10 dni z odgovorom, samo prej res ni šlo!

vreme je bilo fantastično in upam da mi kmalu uspe uploadat vse kar sem doživel tiste dni u UK.. je pa 5 dni skrajno malo za kej resnejšega kot samo ogled "nujnega"!

helena/knoflca said...

spomini, spomini...
pa jao, fine fotke....šele tkole vidim kolk so moje ble v k**** :D

Dragan Zlatanovic said...

hehe, ja tudi meni so zdaj to samo še spomini spomini..:) stay tuned, upam da mi do konca (naslednjega) tedna uspe objavit "une ta prave" iz Londona:P