Thursday, 26 July 2007

Feeling the summer

One of the main reasons to start with my Blog, is that I always submitted just one photo from the session on photo-portals, while all the others remained in some folder on the PC. Now I have the chance to show you whole sessions, backstages and much more..

I want to open the big series of photo session that will come, with (to most of you very well known) and my favourite model - Polona. The shooting taked place in Strunjan, near the natural beach were we are keeping the company with all of my friends and swimming every summer. A special tnx to my friend and great photographer Karim who is always helping me in my projects.

Like always, I'll try to post just the best photos..

Enjoy the summer!I really appreciate all your critiques and comments.. also I would like to see your opinion and choice between the colour VS black&white ones.

10 comments:

Klemen Ilovar said...

super... punca zgleda res odlično na tvojih fotkah (in verjetno tudi v živo:) )

simonkoleznik said...

Kar se tice tehnicnega vidika, je tezko reci, da je kaj narobe na fotografijah, ker (bom citiral Cirila) se res vidi, da razmisljas, ko slikas. Drugace pa sem na prvi pogled pogresal se kaksno nasmejano.

Izbira med C-B ali barvnimi? Barvne so mi bolje vsec, razen na predzadnji mi je boljsa C-B. Mogoce skoda, da ravno pri tej nisi imel lepse vreme s taksnimi modrinami kot v Italiji, da bi lahko sliko se malenkost navil z mocnejsimi kontrasti.

Super, lippi, super! :)

Dragan Zlatanovic said...

@klemen - tnx, res je.. samo u živo je še boljša!!;)

@simon - zanimivo, da si opazil da ni nobene nasmejane. sej imam še fotk iz tega sessiona in je med vsemi tudi kakšna nasmejana, samo tukaj sem izbral take bolj "zamišljene, sanjave,.." da bi se še bolj čutil občutek poletja.. pa morje, veter, sonce na obrazu itd.

za modro nebo pa se strinjam 100%! samo kaj čmo..

tnnnnx, za vzpodbudne besede!!;))

ninchy said...

Ahhh kaj da rečem....gorgeus Pollon!!!
Meni kot laiku je bolj všeč ČB portret, tam kjer je pa cela na sliki je pa lepša barvna :P
In jaz bi tudi rada vidla še kakšno nasmejano, ker ji res paše nasmešek....jo naredi še lepšo!

helena//needlebeam//knoflca said...

krasne fotke!!!! :) pa moram reči da mi na vseh bolj pašejo barvne različice.
upam, da boš objavil še kakšne! ;)
lp

Marko said...

Sem imel priložnost videt model v živo in lahko res potrdim da verjetno ne boš nikoli uspel izrazit vso njeno lepoto samo preko fotografije!
Žal.
- Drugače pa super! Prva in druga so prave advertising foto
- Sem pristaš tako ČB kot barvnih samo njo pa defenitvno v barvah!

Lp

Pa čimprej objavi še in še in še...

Dragan Zlatanovic said...

@helena - hey, tnx za nasvet.. tudi meni nekako bolj ležijo barvne! ti pa garantiram, da imam še eno tono materiala za pokazat!:P

@marko - tukaj pa ne morem drugega napisat, kot samo to, da se popolnoma strinjam s tabo!! Polonina prečudovitost je ena redkih stvari, ki se je preprosto ne da izraziti samo z fotografijo..

Hvala komentar in lepe misli.

lp, D.

MORY said...

tes photos sont geniales mongars, de la a savoir entre la couleur et le blanc et noir ce qui rend le miex je ne peux te le dire. Polona est absolument radieuse!!
:)

Anonymous said...

A片,A片,成人網站,成人漫畫,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

視訊聊天室,辣妹視訊,視訊辣妹,情色視訊,視訊,080視訊聊天室,視訊交友90739,美女視訊,視訊美女,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天,視訊交友網,視訊交友,情人視訊網,成人視訊,哈啦聊天室,UT聊天室,豆豆聊天室,
聊天室,聊天,色情聊天室,色情,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080聊天室,080苗栗人聊天室,柔情聊天網,小高聊天室,上班族聊天室,080中部人聊天室,中部人聊天室,成人聊天室,成人,一夜情聊天室,一夜情,情色聊天室,情色,美女交友

eda said...

101煙火,煙火批發,煙火工廠,製造浪漫煙火小舖,101煙火,煙火小舖,煙火,衣蝶,衣蝶,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣,衣蝶情趣精品百貨,衣蝶情趣精品百貨,情趣用品衣蝶,情趣用品衣蝶,煙火批發,情趣禮品,成人用品,情趣內衣,情趣精品,情趣商品,單身戀人圖影區,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,真愛密碼情趣用品,真愛密碼,真愛密碼,真愛密碼情趣用品,情趣用品真愛密碼,情趣用品真愛密碼,