Sunday 16 December 2007

Firefighter the video

Kot zgleda višek časa, ki sem ga pridobil z predčasnim nakupom vseh novoletnih daril je ponovno obrodil sadove.. če gre tako naprej, bom darila za leto 2009 kupil že marca!:)

Skupaj sem spravil še nekaj fotk iz zaloge.. kmalu vam bo jasno, da jih nismo naredili ta vikend ampak v cajtu ko je vročino bilo treba gasit. Od prejšnjega posta sem se nekaj naučil, tako da mi je zdaj uspelo sestaviti video & komad.

Nekih globokih zgodb ne rabite iskat. Začelo se je dokaj resno, igrali smo se s poziranjem, lučmi in ambientom, dokler nismo zagledali njega. Gasilni aparat! Hahaha.. 1 + 1 = 500 in kmalu smo bli celi prašni.. fotke in več o tem v kakšnem od naslednjih postov;)

Enjoy!




Model: Polona
Komad: Ultra Nate - Free

16 comments:

Anonymous said...

Čisto tvoj nivo. Bravo. Super svetloba again!

Dragan Zlatanovic said...

@yo Gregor! Hvala ti res! ..verjetno bom moral kmalu objavit tudi fotke, ker kvaliteta ostrine, svetlobe itd. na videu malček peša:S

Anonymous said...

Fotke so itak super ;)
Samo tale komad ne gre najbolje zraven. :P

Dragan Zlatanovic said...

@natrix - hehe, ja tukaj se bodo eni spet strinjali drugi ne.. mogoče sem mogu dat neki rokerskega zraven pa bi blo še najbolj "navtralno".. Se bom drugič bolj potrudil. Predlogi so dobrodošli!;)

UrosG said...

:D :D :D una je ful super, ko ima tak nagajiv pogled, "a bi prtisnala al ne ;)" Upam, da še kaj napišeš na to temo in pokažeš fotke na klasičen način.

Muzika, če boš spreminjal, te samo prosim ne dat brizgalne brizge :D

Dan said...

Super fotke, kapo dol.

Denis Zupan said...

Ceprav sem fotke ze videl, slideshow z glasbo naredi cisto drugi "mood";)Sekkaj! ;)

Jus Medic said...

Men je mega!!! :D

Dragan Zlatanovic said...

@sekundek - haha, una je res huda! samo na fotki zažari še 10x več, ker je ostra.. komad bo ostal ta.. pa tudi če bi me primlo za menjavo, si lahko siguren da brizgalna brizga ne bo!:))

@dan - grazias!

@denis - nisi teh vidu.. vidu si ene iz istega placa, z drugo osebo;) Firefighter so in "prima visione"

@jus ;-)

Denis Zupan said...

dragan, Kapitanija, format 15x23...remember? ;)

Dragan Zlatanovic said...

kapetanija.. peesmo spet nismo šli na drink! si prepleskal? gremo danes?:)

ja, ja remember.. samo niso ble te! res res! al si to zdaj napisal samo da me spet malo zajebavaš zaradi formata?:)) haha..

Ciril Jazbec said...

všeč mi je samo prva ki ima res dober filing in vse kar mora dobra fotka imeti.(pa mogoče še landscape fotka 3.) nadaljne ki sledijo so potem samo slabše izvedbe...tisto z gasilnim aparatom...oz vsa ta zgodba....mi pa nekaj manjka...oz deluje preveč poceni...kar je pa zaradi mojega okusa verjetno...

mi je pa všeč svetloba in tudi ozadje je super.

iz te tvoje serije bi izbral največ 3 in jih nato predstavil... bi dobil boljši filing. manj je več. ;)

Ciril Jazbec said...

btw tehnično so te fotke najboljše kar si prikazal tukaj do sedaj imho. čeprav bi bilo fajn videti večje resolucije ker se ful slabo vidi.

v glavnem kr tko naprej. ;)

Dragan Zlatanovic said...

yoooo maestro!!:) to o manj je več bi si moral zapomnit.. večkrat sem u dilemi, če objavit res samo tiste "3" ki so mi najboljše al poskusit vedno objavit serijo. včasih tako, objavim vmes tudi kakšno ki ni po mojem okusu, vendar veže zgodbo.. no, tukaj kot sem reku ni treba iskati nekih globokih pomenov, ker verjetno jih ni. všeč mi je osvetlitev in dinamika.. dobiš vse fotke na mail;)

hvala hvala hvala!!!;)

Žiga Gričnik said...

In si tokrat uporabil Proshow?:)Super fotke, bi mogoče spremenil le glasbo

Dragan Zlatanovic said...

@fehim šabanov jr - ej sry, ki sem ti zbrisal komentar!! zdej mi je skoraj žal, ker ko pomislim boljše sem se res smejal!!:)) 1000% bom spremljal tvoj blog!! haha.. "sem jo prašo pa tekla gospadična je rekla ka nao s tabo na kokice išla:))" (evo da da veste o čem se je šlo:)

@žiga - a se ti še nisem zahvalil?:) ups..
ja, s Proshow sem zrihtal! malček sem se na začetku lovil z vstavitvijo komada, samo pol sva se kmalu ujela! Glasbo menjam na drugi seriji, deal?