Saturday 29 December 2007

Less is more

There are quite strange months behind me.. I don't know excatly what is going on, but I'm feeling somehow lost and I don't have any "the New Year is coming" sensation. But it doesn't mean I'm not happy:) I didn't make any Christmas photo and probably you would reather see anything else, than a christmas tree again..

This is going to be my last post in the 2007 and I would like to wish all of you a great 2008 and if you're reading this, it means you really deserve it!! Once someone said "less is more" and that's why I'm going to post just two photos. Again, you don't have to search deep stories inside.. I like them for other reasons. Hope you'll like them too..




Mood: Probably on the right way
Music: Amy's Valerie
Conclusion: Happy New Year folks!

10 comments:

Karim said...

kar mi ni bilo vsec na prvi sliki je popravljeno v drugi. super plac, model, vzdusje..

Gregor Harih said...

Tokrat te bom malce bolj pograjal kot vedno. :)
Model je super, kot vedno, vendar se mi zdi, da bi z malce popravkov bil boljši rezultat. Prvo kaj mi pade v oči so njene roke, ki nekako prosto padajo ob telesu. Drža je dokaj odločna in zaradi tega se ne sklada z držo rok. Zgornji del je mogoče tudi malce nerodno izbran, saj jo naredi zelo široko, kar verjetno ni bil cilj. Ti dve zadevi sta mi nekak najbolj padli v oči. Lokacija je super. Svetloba kot vedno - odlična.

RokoR said...

Dragan,
v novem letu ti želim še veliko več uspehov v privatnem in fotografskem življenju. Da bi ti res ratalo pridet med najboljše;)

lp
Rok

Dragan Zlatanovic said...

@karim - a pokončno VS ležeče misliš?

@gregor - super! vedno sem odprt za predloge.. to s pozo se verjetno strinjam tudi sam.. oziroma na splošno imam občutek, da premalo "feelinga" izvlečem iz oseb. bom u 2008 razturu, obljubim!!:)

@rok - tnx my friend! zaradi takih spodbudnih misli, mi volja nikoli ne usiha!!

HVALA IN RES ENO HUDO LETO 2008 VSEM!!

Jure Dobelšek said...

Všeč so mi lokacije, ki jih izbiraš, luč, model, DOF,...res nikoli ne razočaraš...vsaj mene.

Ne poznam te prav dolgo, oziroma ne poznam tvojih izdelkov prav dolgo, pa sem že prvič, ko sem videl eno tvojih fotografij rekel, vaaa, ta je pa dober! In sem si rekel "tut js morm tole vrsto fotografije delat!!!". Tako, da si tudi ti pripomogel k temu, da sem odkril lepote fotografije...tnx!

Tudi jaz ti želim srečno in uspešno 2008!

P.S.: Valerie od Amy je zakon!!! :)

UrosG said...

Kadriranje mi je pri drugi boljše, sploh ponavljajoči vzorci, me pa moti, da je za glavo tisti kup kablov. Glede barv pa bi izbral prvo, morda tudi zaradi bolj opazne meglice.

Sicer pa srečno in čim bolj uspešno 2008.

Dragan Zlatanovic said...

@jure!! polniš mi dušo res!! s fotkami, ki jih delaš, bi me veselilo tudi, če sem pipomogel en promil k tvojemu veselju do tega:) želim ti kreativno 2008! amy zakon, punce zakon, fotkanje zakon,..;)

@uroš - nisem bil siguren kako bo izpadlo, ker sem stopil na stolico, da bi probal ujeti malček drugačno perspektivo.. pri teh fotkah sem poskušal malo trenirati umestitev osebe v prostor, kar se mi zdi zelo pomembno..

Eno super leto tudi tebi in tvoji ženi, da bi vama skupaj uspelo ustvariti in ovekovečiti čimveč različnih zgodb..

Elvis O. said...

Zelo zanimive fotografije. Še posebej mi je všeč izraz na obrazu pri obeh. Z lokacijo pa si popolnoma zadel.

Srečno novo leto, ter obilo uspehov v fotografskem poslu.

helena/knoflca said...

zdej bom cist nestrokovna izpadla, ampak men sta res obe vsec. sej ni treba da je vedno vsaka malenkost popolna. vcasih je lih to fajn, da ni...

drugace pa tudi tebi srecno novo leto, noro uspesno na vseh podrocij in polno dobrih fotk!! ze tako vse kar smo do sedaj videli....svaka cast, res. mi vcasih kar malo celjust dol pade, pa bi se raje v kot skrila, ko se nimam za pokazat kaj takega... pa sem prepricana, da bos v novem letu (in vseh prihajajocih) pokazal se veliko veliko vec...

lp :)
helena

Dragan Zlatanovic said...

@elvis - ola mož, kak je! hvala za želje in mnenje! sej smo iz istih krajev.. vzami s sabo tvojo modelko pa pejte še vidva malo sprobat!;) srečno tudi tebi.. da nadaljuješ 2008 z zagonom ki si ga pokazal lani!

@helena - jooooj helena!!:) tvojega komentarja se vedno tako razveselim.. nor sem na tvojo preprostost in odkritost! Hvala za vse kar si napisala. taka ostani ne samo v 2008, ampak za vedno! Vse naj naj.. ;)