Friday, 18 September 2009

BAZAR

Ravno razlagam vsem kako se ponovno počutim kot v srednji šoli! Situacija, ko imaš res ogrooomno za se učit, pa se nikakor ne moreš lotiti zadeve.. Najprej vse pospraviš, se pripraviš, greš lih neki še pojest, pa za vsak slučaj še 1x na WC, pol si pa spet malo žejen, pa ugasneš TV, pa si radio prižgeš, potem nekaj časa strmiš v isti list, na kar se odločiš, da boš zaprl knjigo in od jutri začel čisto čisto zares! No samo da se meni to dogaja z editingom..

In ker sem se že vsega lotil, vse pospravil, napolnil vse baterije, zglancal lense za jutri, pregledal vse forume, maile in vse ostalo, mi je ostal le še Blog! Ja,.. malček me je sram, da je tako nizko na lestvici pomembnosti, ampak obljubim (tako kot sem že večkrat) – sploh pa mojima FF frendoma, da bom začel zdaj to redno delat.. mogoče.. :)

Evo, pred kakim mesecem sva z Majo (Btwy, Maja danes praznuje rojstni dan – HAPPY BIRTHDAY MAJA!!!) delala editorial za novo nastalo revijo BAZAR. Zadeva je še čisto v povojih in ima še dosti dosti prostora za napredek,.. Vse možnosti so, ker obstaja ogromno ljudi, ki radi delajo, ustvarjajo, sanjajo.. bomo videli..

Skratka, objavili so bore malo tistega kar smo pofotkali, imen pa sploh niso navedli zraven fotografij.. tako da ne vem, če si zaslužijo ravno heavy promocijo iz moje strani, ampak vseeno dejte malo prelistat, že če vam pride pod roke.. :))

 BAZAR 000002 BAZAR 000001 BAZAR 000003  

Pa še ostale..

BAZAR za WEB 000001  BAZAR za WEB 000002  BAZAR za WEB 000003  BAZAR za WEB 000004  BAZAR za WEB 000007   BAZAR za WEB 000005  BAZAR za WEB 000006

Photography: Dragan Zlatanović

Styling: Maja Lazar

Model: Ninočka @ LOOX Model Management

Make up: Anja Kert

Assistant: Marko Udovič

11 comments:

Ciril Jazbec said...

Čestitam Dragan. Super fotke. Res bi lahko objavili več in seveda koga podpisali...jaooo!

Tomislav Može photography said...

rasturio si ovo totalno!!!! Samo tako dalje prijatelju ;)

Matjaž Očko said...

ej, full dobre fotke! čestitam...

-Mihaaa- said...

uuuu bravo Dragan, sem ze na slo-foto gledal tisto tvojo kompozicijo,... svetovna,... lepo si to naredil,... Bazar pa bi lahko vsaj avtorstvo objavil

pa ko sem ze pri besedi objavil... lej da bos res tud iti kaj vec objavljal na blogu :)
cetstitke!

Denis Zupan said...

Kot že povedano, serija da-padeš-dol. Glede bloga pa...no, sej si že sam povedal. ;)

Amy Dunn said...

Oh, my goodness, Dragan! Your work gets better and better. LOVE this! Big congrats. :0)

Dragan Zlatanovic said...

tnx boyz and girlz!

no, da preciziram.. navedli so nas na prvi strani revije pod "Stalni sodelavci".. kar je tudi po eni strani res, saj je to šele druga številka Bazarja in dejansko smo sodelovali pri 50% njihovih editorialov:))) hehe..

@ thank you Amy! see u in the next few days.. ;)

B5 said...

Res nobel material! A da niso podpisali? Kako se lahko ob nulti (ali prvi) številki tako avtorjem zamerijo?
Roki Nrol,
B5

Dragan Zlatanovic said...

Hey Borut tnx!

Ja to se tudi jaz sprašujem kako:)) Anyway.. verjetno si ti takšnih in drugačnih doživel že veliko več u tvoji karieri:)

d.

Pavlovic said...

nice...

Počas lahko pridem na kakšne učne ure... :)

keep it coming

Tadej Pušnik said...

Odlične fotografije!!!