Saturday 15 November 2008

Saturday Night Fever

Wuuhuu, na obali dogaja!! Spet se je nekdo opogumilm ker verjame v obalčane in okolico, vložil par mio € in odprl novo diskoteko v Luciji!! Ja, zadnje cajte zelo aktualna debata tudi v medijih o Operi Club Lucija, ex Extreme Bowling... veliko zapletov, nestrinjanje krajanov, nestrinjanje župana, inšpekcij, policije, občine, vojske, biološke postaje, slovenske marine.. in ponovno so odprte stave, kdaj bodo danes, na otvoritveni dan, žurko prekinili! 00:00? 01:00? mogoče zdrži do 02:00??! We'll see..

Vsekakor zanimiv projekt, ki hoče ufurat k nam nekaj čisto novega, po zgledu starega legendarnega Studio 54 iz Ny...


Omejitev vstopa na starost 21 let, vstopnina in extra izbira klubske muzike! Zanimiv recept, ki sigurno deluje po svetu!! Ker pa obala ni svet, "Que sera sera":)

Destination Calabria

Music: Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria

Buona notte a tutti..

3 comments:

Petra Nuzdorfer said...

tale fotka pa kr vabi z pogledom... fenomenalno!

Denis Zupan said...

Do Studia 54 jim manjka še dosti (beri hudi vipovci, razvratne zabave in kiiiile droge) ;)

Sicer pa...pustimo se presenetiti. ;)

Dragan Zlatanovic said...

thank you Petra!;) fotka je zanimiva, ji pa manjka še kar nekaj elementov.. samo pač nimam drugih nočnih, pa se mi je zdelo da paše v kontekst..

Denis - jah... hudi VIPovci bojo tudi pri nas (LoL), za kiiiiile droge tudi ni nekega težkega problema, za razvratno zabavo pa bo treba videt..

no, prvi vikend je šel skozi,.. vendar kot polomija. Nevem zakaj, ampak imam občutek da bo naša Opera trajala manj kot Studio54:)

jebiga..